Find de bedste yogarejser

Drømmer du om et afbræk fra hverdagen? Drømmer du om at finde din indre ro i de smukkeste omgivelser? Så bør du kigge på denne liste, der samler nogle af de mest fantastiske yogarejser der findes. Her finder du simpelthen de bedste yogarejser verden over. Lad dig inspirere eller planlæg din næste yogarejse. Bemærk, at listen indeholder yoga retreats, som du selv kan bestille hos de enkelte steder. I de fleste tilfælde, skal du selv booke flybilletter særskilt. Yogaunivers.dk udsteder ikke yogarejser, men henviser blot til de mest anerkendte, smukkeste og velbesøgte yoga retreats verden over.


yogarejser-goa

Purple Valley Yoga Retreat
Nord for Goa, Indien
Denne smukke yoga retreat er placeret i en fredelig dal i byen Assagao, i det nordlige Goa. I flotte tropiske omgivelser, er der fællesarealer til afslapning og til at spise og private rum til meditation og fordybelse. Måltiderne på dette yoga retreat er vegetariske og det er muligt at få lækre behandlinger så som traditionel massage og forskellige skønhedsbehandlinger.

Besøg deres hjemmeside her


lotus-yoga-goa

Lotus Yoga Retreat
Syd for Goa, Indien
Dette er et fantastisk yoga resort med øko-venlige værelser beliggende i tropiske omgivelser syd for Goa, lige ned til stranden. Lotus Yoga Retreat tilbyder meditation og yoga klasser hver dag fra november til april. Du kan vælge mellem et yoga retreat eller en yoga ferie. Du kan under dit opholde også nyde forskellige typer af ydelser, så som skønhedsterapi, udrensningsbehandling, massage og meget mere.

Besøg deres hjemmeside her


yoga-farm

The Yoga Farm
Costa Rica
Dette er et rustikt yoga center, som er beliggende på den sydligste kyst mod stillehavet. Da Costa Rica er kendt for sin overflod af mangfoldighed i biologisk dyreliv, kan gæsterne helt sikkert forvente at komme til at møde nogle af disse, under deres ophold. Denne “yoga gård” opfordrer og arbejder hen imod, at genskabe folks forbindelse mellem deres sind, krop og sjæl. The Yoga farm er et fællesskab af forskellige mennesker, der arbejder, leger og lever sammen.

Besøg deres hjemmeside her


adventure-yoga-retreat-portugal

Adventure Yoga Retreats
Portugal
Beliggende i smukke omgivelser, er Adventure Yoga retreats med til, at forbedre din indre styrke, alt imens du har det sjovt og kan nyde godt af de underholdende udendørs aktiviteter på stedet. I kombination med dit yoga ophold, kan du nemlig prøve kræfter med at surfe, klatre og vandre. Retreats afholdes i små grupper, og er der er ingen begrænsninger til en bestemt aldersgruppe.

Besøg deres hjemmeside her


yoga-barn

The Yoga Barn
Bali
The Yoga Barn er en perle i hellige paradis. Kærlighed og inspiration er blevet bygget ind i et kunstnerisk udformet yoga studio og retreat center. Bali er uimodståelig og The Yoga Barn indfanger essensen af øen. Beliggende i hjertet af Ubud, blev The Yoga Barn oprindeligt skabt til, at skabe fællesskab og bringe det lokale folk sammen. Det gør det stadig, hvilket skaber fred og lykke for de besøgende. The Yoga Barn er Sydøstasien komplette yoga paradis.

Besøg deres hjemmeside her


juicy-mointain-retreat-tyrkiet

Juicy Mountain Retreat
Tyrkiet
Juicy Mountain Retreat ligger i fantastisk smukke omgivelser i bjergene i Tyrkiet og stedet kan prale af, at have en af verdens flotteste solnedgange mellem bjergene der kaster et flot rødt lys af sig. Stedet er perfekt hvis du ønsker at udrense både din krop og dit sind. Juicy Mountain Retreat kombinerer nemlig sunde juice, med fitness og yoga og så har de mange kendte mennesker som stamgæster.

Besøg deres hjemmeside her


Kali Yoga Retreat i Spanien

Kali Yoga
Spanien
Kali Yoga retreat i Spanien er en direkte modgift til udmattelse og stress. På stedet går man meget op i at have det sjovt, med megen latter og med et ophold vil man få dyb indsigt i levende glæde. Hos Kali Yoga retreat, står der vegetar retter på menuen, og så kan du forvente masser af meditation, yoga klasser, og en meget komfortabel indkvartering i naturskønne omgivelser.

Besøg deres hjemmeside her