Kom billigt i form med Nettofitness

Hos Yogaunivers har vi besluttet os for, at teste nogle af de billige fitness produkter man kan få hos Nettofitness. Nettofitness har en lang række billige fitness produkter til alle former for træning, herunder træningsmåtter som også er meget velegnet til yoga. Deres billigste måtte koster 79 kr. så der er bestemt mange penge at spare, ved at handle udstyr hos Nettofitness. Se udvalget af måtter her.

Yogaunivers har den sidste uges tid afprøvet en Foam rulle og en Pilates bold, som begge to er fysiske redskaber der kan komplimentere din yogatræning godt. En Foam rulle er et rigtig godt og billigt stykke værktøj som du kan inkludere i din yogatræning til diverse øvelser som en billig-foam-rullestøtte. Herudover er en Foam rulle rigtig godt til at øge din smidighed og kan med fordel bruge til massage af egen krop og for at mindske spændinger i kroppen. Yogaunivers fandt især Foam rullen god til at rulle på ben og ryg efter en afsluttet yogasession for øget smidighed og massage af musklerne i ben og ryg. En Foam rulle kan købes hos Nettfitness og koster ikke mere end 69 kr. Se evt denne video for at lære hvordan du kan bruge en Foam rulle.

Pilates bolden kan købes hos Nettofitness her for blot 36 kr. Yogaunivers fandt denne bold meget nyttig at inkludere i diverse yogastillinger og den kan med fordel bruges til udstrækningsøvelser og mavetræning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *