Yogaudstyr en ægte yogi ikke kan undvære

Yoga er en interesse der heldigvis kan dyrkes uden at man behøver investere mange penge i udstyr. Det fascinerende ved yoga er, at det som udgangspunkt kan dyrkes over alt og uden andet end blot en yogamåtte. Når det så er sagt, er det også rart, at have sit udstyr iorden og der findes meget godt og lækkert udstyr derude. At finde det bedste yogaudstyr kan være lidt af en jungle. Vi giver derfor her lidt inspiration til noget godt yogaudstyr som vi mener, en kvalitetsbevidst yogi bør eje for at få det optimale ud af sit liv som Yogi.

1. En god yogamåttebedste-yogamatte

Det er naturligvis vigtigt, at en ægte yogi har en god yogamåtte der matcher de behov man nu engang skulle have. En god all around yogamåtte kunne være denne super lækre yogamåtte fra Den Intelligente krop, fremstillet i naturgummi, som egner sig til de fleste yogaformer. Det er en miljøvenlige yogamåtte som er økologisk og 100% nedbrydelig og som ikke indeholder PVC. Denne måtte leverer en god skridsikkerhed og har en rigtig god tykkelse på 0,4 cm.

Køb den her for 399 kr.

2. Bærestrop til yogamåttebaerestrop-til-yogamatte

En bærestrop til sin yogamåtte er et must for en yogi på farten. At have en bærestrop til sin yogamåtte letter transporten af måtten til og fra dit lokale yogastudie hvis du fx er på cykel eller med offentlig transport. Ligeledes hvis du skal ud og rejse eller blot skal have den med omkring, er en bærestrop en rigtig god idé.  En bærestrop kan også være med til, at give din yogamåtte en fast plads i dit hjem. Fx i skabet eller rundt om et dørhåndtag. En god bærestrop til din yogamåtte kan fås billigt på nettet. Denne bærestrop til blot 59 kr. er i 100% bomuld og med velkrolukning i bunden.

Køb en god bærestrop til din yogamåtte her for 59 kr.

3. Et par gode yogabukserfede-yoga-leggings

Et par gode yogabukser er en nødvendighed for din komfort når du dyrket yoga. Disse Mandala yogaleggings fra iamVibes er et bud på et par rigtig gode yogabukser, som samtidig er smarte og med til at spice dit yogalook et hak op. Disse leggings med mandala print er tætsiddende, men med et godt stræk. De er åndbare, silkebløde og meget behagelige at have på under yoga. Materialet er 89% polyester og og 11% spandex. Kan købes for 449 kr. på nettet.

Køb disse fede leggings fra iamVibes her.

4. En god yogabog

Selvom der finde masser af god og gratis yoga derude, på blandt andet youtube eller de mange yoga apps vild-med-yogatil telefon og tablet, så er en god yogabog ikke sådan at tage fejl af. En ægte yogi bør have en god yogabog i tasken, og læse om de mange spændende aspekter af yoga, når lejligheden byder sig. Det kan være til -og fra arbejde eller på stranden på din næste ferie. En god yogabog kan fx være “Vild med yoga” skrevet af Susanne Lidang. Bogen indeholder inspiration og motivation til at dyrke yoga, samt programmer til både trænede og nybegyndere. Vild med yoga koster 249 kr. Du kan også finde andre gode yogabøger her.

Køb Vild med Yoga bogen her.

5. En behagelig sweatshirt

Der er mange afspekter af at dyrke yoga, spirtual-gangsterog et af dem er den spirtuelle del. Er du en af dem der finder glæde ved og er stor fortaler for den spirtuelle del som stammer helt tilbage fra yogaens oprindelse, ja så er denne trøje et must. Hvorfor er den så det tænker du? Spirtuelle mennesker kan have en tendens til at blive sat på spidsen og regnet for være lidt skøre og tilhøre en minoritet. Denne trøje viser at man er spirtuel, men vigtigst af alt, viser den at man er en super cool person med en stor selvironi og begge ben plantet solidt på jorden, når der er plads til en sjov sproglig vending, som “Spiritual Gangster” på sit bryst 🙂 Det er både sjovt og sødt. Derudover er trøjen i sig selv super lækker kvalitet og sørge for at holde dig varm på cyklen til og fra dit yogastudie i kolde tider 😉

Køb den her hos yogalove

Hvilket yogaudstyr kan du anbefale?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *